Chezzies Jaguar heeft gedekt.
11 mei 2018
Chezzies N nest is geboren 10 mooie baby’s
25 mei 2018
Laat alles zien

Chezzies Kenneldag 2018

We gaan het weer doen een leuke gezellige CHEZZIES KENNELDAG houden in 2018.
Deze dag is voor alle honden uit de Rottweilerkennel CHEZZIES, en tevens voor ALLE nakomelingen van JUST ASK PONTUS en CHEZZIES DURACEL maar tevens ook voor nakomelingen van CHEZZIES kinderen bij andere fokkers.
We gaan er net als voorgaande jaren weer wat gezelligs van maken.

Dit jaar is ROSTERO er weer met hun stand, maar ook Patrick vd LEE komt weer (stand) mooie foto’s maken, Marcella zal er names haar en mij zijn met DOTTERA olien, en LIANA’s FREUBELS is er ook. Tevens kunnen jullie weer voor een klein prijsje frisdrank en eten kopen net als de voorgaande jaren.

Neem een bench mee voor de nodige rust van je hond, en vooral ook drinkwater en een drinkbak natuurlijk, het is de bedoeling dat honden wel aangelijnd blijven deze dag om alles in goede orde te laten verlopen.

Suur mij even een app op 06-13309609 als je komt zodat de organisatie weet met hoeveel mensen ze rekening moeten houden.
Bij het evenement op facebook aanklikken dat je komt is ook goed.

https://www.facebook.com/events/2022769427940985/

Het veld ligt tegen over Bovenweg 23 te Nijeberkoop

Met vriendelijke groet

TEAM CHEZZIES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *