Pagina puppie planning bij gewerkt
18 mei 2017
Puppie Portretjes
24 mei 2017
Laat alles zien

Verdrietig nieuws.

Een verdrietige dag, vandaag is mijn allereerste gefokte reu een sterretje geworden. Chezzies Awesome Ace, alias Ace beest. Hij is in mijn handen geboren, en ik mocht erbij zijn toen hij is gegaan. Rust zacht lieverd, sterkte voor je baasjes die al die jaren voor je hebben gezorgd. Saskia en Marco bedankt.
Doe je mama Chennie een knuffel van mij.
 
Chezzies Awesome Ace
01-01-2008 * 19-05-2017
(Dear Cheyenne of Voyager Rotts X Karl vom Hause Neubrand)

1 Comment

  1. Erwin Steenbergen schreef:

    Heel veel sterkte met dit grote verlies.Ik hoop dat jullie troost kunnen vinden in de vele mooie herinneringen. Rust zacht Ace

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *